Uw producten in deze winkel?

Bij Uit Kaag & Braassem werken we graag samen met verschillende aanbieders van streekproducten en unieke Kaag & Braassem-producten om ons aanbod nóg completer te maken. Heb jij een leuk product om van te genieten, om te geven of om te beleven en ben je bereid om wat van je marge te delen in ruil voor promotie en een grotere afzetmarkt? Neem dan zeker contact met ons op!

Uit Kaag & Braassem is ontstaan uit onze trots op de gemeente Kaag & Braassem. Wij willen door de juiste vorm van marketing en klantgericht denken bestaande en nieuwe lokale Kaag & Braassem producten verkopen aan bedrijven, inwoners en toeristen. 

Heb je een mooi product dat uitsluitend past bij één van de kernen? Geen probleem, dat past in ons concept! Heb je een product van buiten Kaag en Braassem, dan heeft het helaas geen zin dat je contact met ons opneemt.

Wanneer je enthousiast bent om met ons samen te werken, stuur dan een mail aan info@uitkaagenbraassem.nl met daarin jouw idee met alvast een beknopte toelichting. Wij nemen dan snel contact met jou op.