Levertijden en bezorging

Bij Uit Kaag & Braassem werken we met veel verschillende (verse) producten. Het grootste gedeelte van de producten die je in onze webwinkel kunt bestellen hebben we op voorraad. Ons streven is dan ook om binnen 2 werkdagen je bestelling op een door jou gewenste locatie af te leveren.

Omdat we ook met verse producten werken, kan het voorkomen dat het ons niet lukt om een bestelling binnen 2 werkdagen te bezorgen. We laten je dit dan direct weten en zullen samen naar een oplossing zoeken,

Bestellingen in de gemeente Kaag en Braassem proberen we zoveel mogelijk met onze eigen bezorgdienst af te leveren op de momenten wanneer het jou uitkomt. We houden van duidelijkheid en zullen daarom altijd even contact met je opnemen. Buiten de gemeentegrenzen verzenden we met PostNL. Nadat je pakket verzonden is, sturen we een traceercode zodat je kunt zien wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Kies je ervoor om je bestelling zelf op te halen, dan doe je dit bij ons afhaalpunt; Veenerick Boek en Kantoor in Roelofarendsveen. Natuurlijk nemen we eerst contact met je op als je bestelling klaarstaat.

Mocht je vragen hebben, twijfel dan niet en stuur een mail naar info@uitkaagenbraassem.nl